Boxerky jako dárek

Pánské boxerky

Dámské boxerky


trenýrky Represent

boxerky Calvin Klein

boxerky Cornette

trenýrky Styx

boxerky Andrie

trenky Hugo Boss


Trenky nebo slipy?

Dámské boxerky

Tipy na kvalitní trenky

Kostička, proužek nebo tisk?

Oblíbené kombinace barev

Materiál boxerek

Jak správně vybírat trenýrky


Street outlet (Praha)

PIPE (Karlovy Vary)

Subform (Brno)

Subform (Znojmo)

Sun Point (SOKOLOV)

Revolution shop (Brno)


Boxerky jako dárek pro kluky



Ať už k vánocům, k narozeninám, nebo dokonce k Valentýnovi, jsou boxerky jako dárek naprosto ideální volbou. Jediné, co vlastně budete řešit je výběr správné velikosti, ale to rychlým pohledem do prádelníku snadno zjistíte, popřípadě to dobře víte z hlavy. Pak už jen stačí vybrat, jestli to mají být.
 

• boxerky klasik
• boxerky s vytkávanou gumou
• boxerky celopotištěné
 

Boxerky jako dárek spíše doporučujeme ty klasické, nebo s vytkávanou gumou. To platí především pro ty, co kupují boxerky jako dárek svým synům. Pokud kupujete svému příteli, například k Valentýnovi, určitě se nemusíte bát koupit celopotištěné. Určitě je velmi brzo na něm uvidíte.
 

Boxerky jako dárek pro holky


Ač je to možná pro mnohé k nevíře, Represent vyrábí dámské boxerky s vytkávanou gumou anebo dámské boxerky celopotištěné. Dámy je rády nosí jako letní domácí oblečení, nebo na spaní a některé je dokonce nosí jako běžné spodní prádlo. Jsou totiž velmi pohodlné. Ani Vy se tedy nemusíte obávat koupit dámské boxerky jako dárek. Zvolíte-li správnou velikost a vzor jaký by se jí mohl líbit, určitě budete mít velmi originální dárek, jaký ji velmi překvapí a určitě potěší.





   (pro kontrolu napište "ano")


Celkem příspěvků: 1


2013-09-09 | nex:


Je vidět na první pohled, že značka Represent se ve spodním prádle, konkrétně v boxerkách opravdu vyzná... Já jsem totiž vyznavačem jednobarevných (celobarevných) boxerek, ale většinou je to opravdu nuda... U Representu tomu však tak není, jejich kolekce jednobarevných boxerek exclusive je opravdu vynikající! Mám všechny a jsem velice spokojen a můžu jedině doporučit!